Zaharul tiparit 3D

povarenok-3dSugar
 Un printer 3D care poate oferi, detinatorului sau un venit suplimentar pe langa activitatea pe care o desfasoara sau de ce nu o noua afacere profitabila. 
Desi s-ar parea la prima vedere ca este doar o posibilitate de a uimi pe cineva ca sa-i atragi atentia, fie la standuri in show-room-uri, expozitii sau in oficii.
Compania Internationala 3DSystems la expozitia CES 2015 vine cu prezentarea unui 3D printer nou, numit "ChefJet3D". Pretul unui astfel de printer variaza intre 5.000$ in tipar monocrom(adica insasi sculptura), si 10.000$ pentru varianta PRO cu posibilitati CMYK, care permite si imprimarea desenului odata cu tiparirea sculpturii de zahar. Aparent un astfel de printer ar putea aduce un benefeciu net valoare, daca va fi utilizat la locul potrivit in circumstante propice. Posibilitatile sale sunt limitate doar de fantezia proprietarului sau, deci un astfel de printer ar putea cu usurinta sa va trezeasca spiritul de antreprenor. 
povarenok-3dSugar povarenok-3dSugar povarenok-3dSugar povarenok-3dSugar povarenok-3dSugar povarenok-3dSugar povarenok-3dSugar povarenok-3dSugar povarenok-3dSugar povarenok-3dSugar povarenok-3dSugar povarenok-3dSugar povarenok-3dSugar povarenok-3dSugar povarenok-3dSugar povarenok-3dSugar