Trebuie sa fii logat pentru a salva reteta.
Log In/Registrare
marcheaza

"Acadele" pe bat

Un desert perfect pentru petrecerea copiilor.
"Acadele" pe bat

Ingrediente

1 pandispan clasic;
2 borcane de lapte condensat;
200 gr ciocolata neagra sau alba;
bilute colorate de zahar(optional).

Pasii retetei

1
2
Se amesteca pandispanul maruntit cu laptele condensat.
Eu am facut din jumatate de pandispan,respectiv 1 borcan de lapte condensat. Atentie,sa fie compozitia destul de "lichida" ca s-o puteti modela.
3
Modelati bilutele.
4
Topiti ciocolata la aburi. Inmuiati  un betisor in ia,apoi il infibgeti in bilute. Le dati pentru 20 minute la congelator.
5
Treceti apoi fiecare acadea prin ciocolata topita si o lasati sa se intareasca la rece,pe o hirtie de copt. Tot acum puteti presara bilute colorate.
6
Pentru petreceri mai legati o fundita si ...distractie placuta!