Spălăm și curățim ardeii, spălăm și uscăm verdeața.
Ardei umpluți cu bulgur și spanac
Bulgurul este o descoperire pentru mine, fiind mult mai sănătos ca orezul, având mult mai multe fibre vegetale , am decis să-l folosesc mai des in alimentația familie mele.
O combinație foarte reușită...

Ingrediente
5-6 ardei grași;
300- 350 gr. bulgur;
400 gr. mușchi de porc;
1 morcov;
4-5 cozi de ceapă verde;
200 gr. spanac proaspăt;
sare, piper negru măcinat;
1 lingură ulei de măsline;
câteva fire de mărar.
Pasii retetei
1

2

Pregătim umplutura din bulgur, cărniță taiată cubulețe, spanacul și ceapa cu mărarul tocate, morcovul răzuit, uleiul, sarea și piperul după gust.
3

Amestecăm totul bine și umplem ardeii.
4

Turnăm jumătate cana apă în tavă, acoperim cu o folie de aluminiu și merge la cuptor pentru aproximativ o oră la 180C.
5

Sunt gata, simplu și sănătos.
Cu o lingură de smântână vă urez pofta mare!