Trebuie sa fii logat pentru a salva reteta.
Log In/Registrare
marcheaza

Biscuiti de cocos

Biscuitii cei mai rapizi in preparare. Sunt extrem de gustosi. Va salveaza atunci cind vin oaspeti neasteptati si nu aveti nimic dulce in casa.
Biscuiti de cocos

Ingrediente

faina de cocos 125 gr;
50 gr faina tip 00(de griu) sau faina de orez;
2 oua;
zahar-100gr;
un pic de sare ;
coarja de la o lamiie sau un pachetel de vanilie;
praf de copt.

Pasii retetei

1
Aici sunt toate ingredientele de care aveti nevoie, nu uitati si de forme, iar daca nu le aveti puteti face biscuitii rotunzi in mina ca mingiulitele.
2
Pentru inceput intr-un bol amestecam faina, coccosul,praful de copt,zaharul si vanilia sau coaja de lamiie, in cazul dat e coaja de la lamiie.
3
Facem in mijloc un pic de loc si adaugam ouale.
4
Amestecam cu miina,pentru ca aluatul e foarte lipicios si cu lingura nu vine bine.
5
Trebuie sa obtinem un aluat de acest gen. E lipicios.
6
Pe o tava asterneti hirtie de copt fara a o unge, si incepem a umple formele cu aluat.
7
Uite asa se primesc biscuitii nostri, e foarte interesant si pentru copii, le place mult sa se distreze cu mama in bucatarie.
8
Biscuitii trebuie sa fie inalti cam de 1 cm, chiar si atunci cind le faceti cu mina. Se incalzeste cuptorul la 140°-150° si se coc timp de 10-15 min. Temperatura cuptorului e foarte importanta, nu puneti mai inalta de 150° ca se ard biscuitii si ramin cruzi inauntru.
9
Acesta este rezultatul final.
10
Presuratii cu zahar pudra si savuratii cu placere dimineata la ceai.