Trebuie sa fii logat pentru a salva reteta.
Log In/Registrare
marcheaza

Brioșe sărate cu piept de pui

O gustare bunicică pentru un drum lung, un picnic sau în pachetul de alimente la serviciu sau școală.

Brioșe sărate cu piept de pui

Ingrediente

1 piept de pui;
1 pahar de cașcaval răzuit;
1/2 pahar făină;
1/2 pahar lapte;
3 ouă;
2 linguri smântână;
1 ardei kapia;
verdeață la dorința;
3 linguri brînză de oi;
1 lingură de ulei.

Pasii retetei

1

Începem cu a pune pieptul de pui la fiert pentru 8-10 minute.

Pregătim într-un bol celelalte ingrediente, faina, cașcaval, brînză de oi, ardeiul kapia tăiat cubulețe mici, ouăle, laptele, uleiul și smântână. În final punem și pieptul de pui puțin răcit și tăiat cubulețe.

2

Se amestecă totul omogen.

3

Folosiți formele pentru brioșe pe care le aveți la dispoziție.

4

Se coc brioșele la 200C timp de 15-17 minute.

5

Sunt perfecte calde cînd se întinde cașcaval, dar nu-s mai puțin bune și reci.

Poftă mare să aveți!!!