Trebuie sa fii logat pentru a salva reteta.
Log In/Registrare
marcheaza

Coșulețe cu spanac și brânză

Am folosit ingrediente asemănătoare ca pentru plăcinta cu spanac și brânză doar că am decis să o fac în coșulețe , în variantă mai mică ,ș s-au primit foarte bine și foarte delicioase.

Coșulețe cu spanac și brânză

Ingrediente

1 aluat filo cu făină integrală sau albă;
400 gr. spanac congelat sau proaspăt;
200 gr. brânză sărată tip feta;
200 gr. brânză de vaci;
1 ceapă mare;
3 ouă;
piper negru proaspăt măcinat.

Pasii retetei

1

Foile de aluat se taie pătrate în raport cu mărimea tăvii.

2

Folosim câte 3-4 foi de aluat pentru a le aranja în tava pentru brioșe.

Pentru cei ce nu-și fac griji pentru figura lor le puteți unge puțin cu ulei, și fără ulei tot e bine.

3

Facem amestecul din spanac , brânză feta, brânza de vaci, ceapa tocată, ouăle , piper negru.

Sare nu am pus, brânza sărată e suficientă.

În caz că aveți spanac proaspăt, se trece prin apă clocotită și se scurge foarte bine.

4

Amestecul se pune în formă.

5

Stau la cuptor la 200C aproximativ 30-35 minute.

6

Sunt minunate și reci și calde.

Poftă mare să aveți!