Foile de aluat se taie pătrate în raport cu mărimea tăvii.
Coșulețe cu spanac și brânză
Am folosit ingrediente asemănătoare ca pentru plăcinta cu spanac și brânză doar că am decis să o fac în coșulețe , în variantă mai mică ,ș s-au primit foarte bine și foarte delicioase.

Ingrediente
1 aluat filo cu făină integrală sau albă;
400 gr. spanac congelat sau proaspăt;
200 gr. brânză sărată tip feta;
200 gr. brânză de vaci;
1 ceapă mare;
3 ouă;
piper negru proaspăt măcinat.
Pasii retetei
1

2

Folosim câte 3-4 foi de aluat pentru a le aranja în tava pentru brioșe.
Pentru cei ce nu-și fac griji pentru figura lor le puteți unge puțin cu ulei, și fără ulei tot e bine.
3

Facem amestecul din spanac , brânză feta, brânza de vaci, ceapa tocată, ouăle , piper negru.
Sare nu am pus, brânza sărată e suficientă.
În caz că aveți spanac proaspăt, se trece prin apă clocotită și se scurge foarte bine.
4

Amestecul se pune în formă.
5

Stau la cuptor la 200C aproximativ 30-35 minute.
6

Sunt minunate și reci și calde.
Poftă mare să aveți!