Trebuie sa fii logat pentru a salva reteta.
Log In/Registrare
marcheaza

Crema din albus de ou

Crema delicioasa pentru decorul torturilor si a prajiturilor dupa plac.
Crema din albus de ou

Ingrediente

200 gr de zahar;
100 ml de apa;
4 albusuri de ou.

Pasii retetei

1
2
Intr-un vas se pune zaharul si apa.
3
Se fierbe la foc incet timp de 40-45 min,
4
Ca sa fiti siguri ca siropul este gata, se ia o lingurita de sirop, se pune intr-un pahar cu apa rece si cind siropul  devine sticlos si se intareste - atunci este gata.
5
Albusul se bate spuma.
6
7
Si apoi adaugam incet siropul peste albusul batut spuma.
8
Batem cu mixerul bine bine pina crema devine mai pufoasa .
9
Crema este gata cind nu mai cade de pe lingura.
10
Punem crema intr-o punga  pentru patiserie .
11
Decoram prajiturile si tortele dupa dorinta fiecaruia ......Pofta buna!!!