Trebuie sa fii logat pentru a salva reteta.
Log In/Registrare
marcheaza

Foietaj cu nuci si miere

Un desert foare bun!
Foietaj cu nuci si miere

Ingrediente

1 pachet foietaj;
100 gr de nuci;
miere cu ciocolata;
sirop.

Pasii retetei

1
Ingredientele pentru prajitura.
2
Nucile se maruntesc.
3
Dezghetam aluatul , Lasam un spatiu in mijlocul aluatului unde vom pune umplutura iar pe laterale facem taieturi de circa 2 cm.In mijloc punem mierea din ciocolata si niste bucati de nuci.
4
Sau adoua varianta.Din cei 50 ml apa si 3 linguri de zahar facem un sirop. Ungem suprafata cu ajutorul unei pensule.Aici am folosit un sirop gata cumparat si am pus nuci in mijloc.Incepem sa impletim aducand fasiile laterale peste umplutura cat mai strans posibil.
5
Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu sirop si punem bucati de nuci.
6
Le dam la cuptor, la foc iute, pana se rumenesc.
7
Se servesc reci!Pofta buna!!!