Trebuie sa fii logat pentru a salva reteta.
Log In/Registrare
marcheaza

Ouă umplute cu sfeclă roșie și avocado

Un aperitiv foarte colorat și apetisant pregătit la masa de revelion.Mai mereu se gătește ouă umplute cu ficat și multă maioneză, am experimentat ceva mai sănătos și la fel de gustos.

Ouă umplute cu sfeclă roșie și avocado

Ingrediente

5 ouă de găină;
5-6 ouă de prepeliță;
100gr cremă de brânză Philadelphia;
1/2 avocado;
1/2 sfeclă roșie;
sare și piper după gust;
crevete sau lăbuțe de caracatița că decor;
mărar sau pătrunjel pentru decor;
suc de lămâie;
2 căței de usturoi.

Pasii retetei

1

Se pun ouăle la fiert. Totodată se pune și sfeclă roșie într-o folie de aluminiu cu puțin ulei la cuptor până devine moale.

Curățim ouăle de coajă.

2

Pregătim două vase, în unul se pune o lingură de cremă de brânză cu avocado tăiat cubulețe ,sare și puțin suc de lămâie.

3

Mărunțim totul cu ajutorul unui blender până obținem o masă omogenă.

4

În alt vas se pune sfecla roșie ,o lingură cremă de brânză, 1-2 căței de usturoi, sare după gust. Mărunțim.

5

Cu ajutorul unui săculeț de cofetărie umplem ouăle de prepeliță cu masa de avocado, cele de găină cu cu cea de sfeclă roșie.

6

Decorăm cu verdeață , crevete sau lăbuțe de caracatița.

Sărbători fericite dragii mei și poftă bună să aveți!