Trebuie sa fii logat pentru a salva reteta.
Log In/Registrare
marcheaza

Pulpe de pui cu legume la cuptor

O combinație clasică care deseori se prepară  în bucătăriile noastre, eu mai adaug ceva ingrediente care o să favorizeze rețeta ...

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Ingrediente

2 pulpe de pui;
4-5 cartofi;
1 sfeclă roșie;
5-6 roșii cherry;
2-3 crenguțe de rozmarin;
sare, piper negru, curry, paprika , scorțișoară, mustar Dijon;
ulei.

Pasii retetei

1

Pregătim legumele, cartofii, roșiile, sfecla roșie se spală și se curăță bine.

2

Carnea se spală și ea bine, se secționează și se usucă cu un prosop de bucătărie.

3

Într-un bol mic amestecăm condimentele uscate împreună cu sarea.

4

Adaugăm apoi muștarul Dijon și două linguri de ulei și omogenizăm.

5

Ungem din abundență cărnița.

6

Adaugăm cartofii și sfecla.

7

Urmează roșiile cherry și crenguțe de rozmarin.Mai condimentăm cu sare și ulei peste legume și merge la cuptor.

8

După  o oră și cam 20 minute la o temperatură de 150-180C  obținem așa o minunăție.

9

La fundul tavei se adună un sos minunat, așa că atunci cînd aranjați în farfurie nu uitați să-l turnați peste legume.

10

Pofta mare dragii mei bucabucătă!!!