Se face marinada din muștar, piperul negru, sare, usturoi pisat, iaurt.
Se amestecă bine și se unge foarte bine rața.
De dorit să lasam rața în marinadă pe noapte.
O gustosenie gatita la foc mic, îndelungat ... te lingi pe degete!
Se face marinada din muștar, piperul negru, sare, usturoi pisat, iaurt.
Se amestecă bine și se unge foarte bine rața.
De dorit să lasam rața în marinadă pe noapte.
A doua zi se împachetează rața în hârtie pentru copt umezita , se pune in tavă, se adaugă o canuta cu apa se se dă la foc mic 150C , pentru 2-30 minute, sau chiar 3 ore, depinde de rață.
După scurgerea timpului facem un amestec din sucul la o portocală și miere de albine, ungem rața bine, o întoarcem și pe partea opusă și o dăm la rumenit încă pentru 10 minute...
E foarte fragedă și aromată!
Poftă mare vă urez!