Trebuie sa fii logat pentru a salva reteta.
Log In/Registrare
marcheaza

Rulouri în varză

M-au surprins cît de suculente au rămas aceste rulouri, o idee perfectă pentru masa de sărbătoare sau un aperitiv rapid.

Rulouri în varză

Ingrediente

1 morcov mare;
2 cepe;
5-6 foi de varză;
500gr. carne tocată de pui;
100gr. cașcaval;
2 ouă;
3-4 linguri făină;
sare, piper negru măcinat, usturoi mărunțit pentru carnea tocată;
ulei;

Pasii retetei

1

Ceapa se taie fâșii și morcovul se dă prin răzătoare. Se călește totul în puțin ulei până devin moi și translucide.Se adaugă și puțină sare.

2

Se aleg cateva foi de varză mai mari.

3

Varza se opărește și se curăță de codița tare.

4

Pregătim toate cele necesare. Carnea tocată se condimentează după plac. Cașcavalul se taie bastonașe.

5

Se adună tot în rulouri, varza, carnea tocată, cașcavalul, amestecul de morcov cu ceapă.

Se strânge strâns totul, se trece ruloul prin făină apoi prin ou și se pune la prăjit.

6

Se rumenesc la foc mic pe fiecare parte.

7

Se pun și la cuptor pentru 10 minute la 180C.

8

Se taie felii după ce sa răcit puțin.

Pofta mare!