Trebuie sa fii logat pentru a salva reteta.
Log In/Registrare
marcheaza

Salată cu dovleac și sfeclă roșie

Nici nu mi-am imaginat că cu așa ingrediente pot opțiune o așa gustosenie.Am rămas multumita și de gust , și de priveliște și de câtă sănătate persistă în farfurie.Cu succes puteți folosi această rețetă in post , doar excludeț crema de brânză.

Salată cu dovleac și sfeclă roșie

Ingrediente

1/4 dovleac dulce și aromat;
2 sfeclă roșie;
100 gr cremă de brânză;
50 gr nuci;
ulei de măsline;
2 lingurițe miere de albine;
sare de mare;
frunze de valeriană.

Pasii retetei

1

Dovleacul și sfecla roșie se curăță și se spală.

2

Se taie legumele mai mici, se pun în folie de aluminiu , se stropesc cu ulei de măsline și câteva cristale de sare.Se împachetează bine și se dau la cuptor pentru 20-25 minute la 200C.

3

Dupa ce sunt gata și puțin răcite, se taie dovleacul și sfecla in cuburi destul de mari.

4

Se aranjează în farfurie împreună cu cremă de brânză sau altă brinza preferată.

5

Aranjam și frunzele de valeriană.

6

Punem și nucile, stropim cu ulei de măsline și miere de albine.

7

Dragile mele gospodine, e foarte gustos...

Poftă mare!!!