Începem cu a pune ouăle la fiert.
Apoi se spală bine frunzele de valeriană și se usucă.
Pentru cei ce încearcă să ducă un mod sănătos de viață , să găsească un model de alimentație corect și să mai corectăm figura, de ce nu?!...:)
Ingredientele de mai jos sunt pentru 2 persoane.
Începem cu a pune ouăle la fiert.
Apoi se spală bine frunzele de valeriană și se usucă.
Avocado și castraveții se taie cuburi mari, roșiile cherry în jumătate.
Se face un sos din mustar Dijon, ulei de măsline, suc de lămâie și portocală, miere de albine și sare după gust. Amestecam ușor totul.
Se pune salata în farfurie și se pun peste ouăle tăiate felii in patru.
Decorăm cu germeni de ceapă și sos de oțet balsamic (la dorința desigur, nu toți iubesc gustul oțetul balsamic).
Să aveți sănătate și poftă mare!!!