Carnea de porc se spala si se pune la fiert, in apa punem sare, piper negru, frunza de dafin.Dupa ce este fiarta o scoatem din apa ferbinte si lasam sa se raceasca, cind e rece o taiem cubulete.
Salata «Noul Veac»
Gustul este dulce și acru salata, dar foarte neobișnuit ... Nu lipseste niciodata pe masa mea de sarbatori :)

Ingrediente
carne de porc fiert - 250-300 g;
1 cutie ananas conservat;
1 cutie porumb conservat;
1 cutie masline verzi conservate;
maioneza;
1 buc ceapa alba.
Pasii retetei
1

2

Ananasul se scoate din conesrva se scurge si se taie si el bucati mici.
3

Maslinele se taie rondele.
4

Ceapa se taie marunt si se caleste pina devine sticloasa.
5

Se amesteca toate ingredientele cu maioneza și se lasă timp de 1-2 ore în frigider.
6

Pofta buna!!!