Trebuie sa fii logat pentru a salva reteta.
Log In/Registrare
marcheaza

Salată «Taia»

În sursa de unde am luat această reţetă era concretizată originea thailandeză a acestei salate...Eu am multe îndoieli în această privinţă,dar...e o salată rapidă ce te scoate din încurcătură atunci cînd afli că îţi vin oaspeţi în ultimul moment şi nu mai ai timp decît să tragi o fugă pînă la marketul de la colţ...
Salată «Taia»

Ingrediente

1 pachet beţişoare de crab;
3-4 castraveţi proaspeţi;
200 gr caşcaval tare;
1 borcan porumb dulce;
maioneză;
cîteva măsline pentru ornat;
pătrunjel(opţional).

Pasii retetei

1
Castraveţii se spală,apoi se taie cubuleţ măricel.Puteţi opta pentru varianta de tăiere "pai" pentru toate ingredientele.
2
La fel şi cascavalul.
3
Beţisoarele de crab se taie şi ele cubuleţe.
4
Se adaugă la toate ingredientele şi porumbul scurs de apă.
5
Se amestecă cu maioneză. Se ornează după dorinţă.
Vă recomand să o amestecaţi în ultimul moment înainte de servire şi să nu exageraţi cu maioneza pentru că castraveţii lasă apă.
Poftă mare să aveţi... alături de cei dragi!