Se încinge uleiul în tigaie, se călește ceapa cubulețe, apoi se adaugă usturoiului.
Când se eliberează aroma, se adaugă fructele de mare decongelate.
Fiind o fană înrăită a fructelor de mare, de fiecare dată când am ocazia să le gătesc, o fac cu mare plăcere.
Nimic complicat, rapid și aromat...
Se încinge uleiul în tigaie, se călește ceapa cubulețe, apoi se adaugă usturoiului.
Când se eliberează aroma, se adaugă fructele de mare decongelate.
După 5-7 minute se adaugă roșiile.
Nu uităm din timp să punem apa la fiert pentru paste.
Când pastele sunt aproape gata se trec în tigaia cu fructele de mare,se adaugă și puțin lichid pentru a putea finisa prepararea lor și pentru a fi cremoase și nu uscate.
După încă 2-3 minute se stinge focul și se presară pătrunjel tocat.
O cină romantică sau o masă gălăgioasă in familie, e perfect...
Poftă mare !!!