Trebuie sa fii logat pentru a salva reteta.
Log In/Registrare
marcheaza

Tarta cu bulgarasi de cocos

Delicios si prezentabil...
Tarta cu bulgarasi de cocos

Ingrediente

Pentru bulgarasi:
250 gr brinza dulce de vaci;
50 gr fulgi de cocos;
50 gr zahar;
2 galbenusuri;
3 linguri amidon.
Pentru blat:
2 linguri de faina;
2 linguri amidon;
3 linguri cacao;
1 praf de sare;
1 lingurita praf de copt;
4 oua;
2 albusuri;
60 gr zahar;
50 gr ciocolata topita;
zahar pudra pentru decor.

Pasii retetei

1
Se amesteca bine toate ingredientele pentru bulgarasi.
2
Se fac bulgarasi cam cit o nuca si se aseaza in tava tapetata cu hirtie de copt.
3
In alt vas se bat 6 albusuri cu zaharul,apoi se adauga galbenusurile si se omogenizeaza.
4
Separat se amesteca faina,amidonul,cacao,sarea si praful de copt.
5
Ingredientele uscate se adauga in spuma de oua,la fel si ciocolata topita pe baie de aburi si racorita.Se omogenizeaza.
6
Toata compozitia se toarna peste bulgarasii de brinza si cocos.Se da la cuptorul incalzit la 180 grade pentru 35 minute.
7
Rasturnata,arata asa.
8
Se orneaza cu zahar pudra. E delicioasa atit calduta cit si rece.
Pofta mare!