Trebuie sa fii logat pentru a salva reteta.
Log In/Registrare
marcheaza

Tortul burlacului

Un tort "haios",cu un gust deosebit ce o să surprindă orice bărbat.Puteţi folosi orice pandişpan vă place.La fel şi cremă îndrăgită.
Tortul burlacului

Ingrediente

1 pandişpan;
1 litru de frişcă;
250 gr mascarpone;
1 portocală;
2 banane;
180 gr zahăr pudră;
sirop de fructe(opţional);
100 gr ciocolată albă;
1 lingură de cacao;
20 gr ciocolată neagră.

Pasii retetei

1
Pandişpanul se taie în două sau în trei pe orizontală(în dependenţă de grosimea blatului). Apoi cu ajutorul unui cuţit ascuţit se taie în formă de inimă.Bucăţile se păstrează.
2
Jumătate de litru de frişcă se bate cu 100 gr de zahăr pudră(cantitatea zahărului poate varia în dependenţă de gust).apoi se adaugă mascarponele şi se omogenizează.Nu exageraţi! 3-4 linguri de cremă se pun de o parte.
3
Se îmbracă marginile platoulu cu folie alimentară sau de aluminiu.Se aşează o parte a blatului.Se însiropează,opţional.Se acoperă cu cremă.
4
O banană se taie rondele şi se repartizează deasupra cremei. Urmează cealaltă parte a blatului şi din nou cremă. Partea deasupra  nu se acoperă cu cremă.
5
Rămăşiţele de blat se rup bucăţi.
6
Se adaugă crema păstrată.Apoi şi  portocala şi banana rămasă taiate cubuleţe. Se amestecă.
7
Învelim pe dinăuntru cu folie alimentară două boluri identitece.Le umplem cu compoziţia de fructe.Se acoperă şi se lasă la rece pentru vreo oră ca să se întărească.
8
Jumătatea de litru de frişcă rămasă se bate cu 80 gr de zahăr pudră amestecat cu cacao.
P.S. Cantitatea de zahăr şi cacao poate varia.
9
Se acoperă cu cremăsuprafaţa şi laturile tortului.
10
"Cupele" se scot din boluri,se aşează pe tort şi se acoperă cu cremă.
11

  

"Sfîrcurile" se fac din ciocolată neagră topită.

12
Ciocolata albă se topeşte  pe aburi.Se toarnă într-un cornet cu vîrf subţire şi se "brodează sutienul".
Sper să vă fie de folos acest master-klass şi să vă bucuraţi bărbaţii apropiaţi.