Trebuie sa fii logat pentru a salva reteta.
Log In/Registrare
marcheaza

Rulou de pui cu ciuperci

Ca sa evitam in familie consumul de salamuri si sa ne straduim sa mincam mai sanatos, am inceput sa practic gatitul de rulouri care ne scapa in orice moment.

Rulou de pui cu ciuperci

Ingrediente

4 pulpe de pui dezosate;
5-6 ciuperci;
o ceapa;
2 oua;
1 lingura crupa de gris;
1 lingura paprika;
sare si piper macinat;
ulei.

Pasii retetei

1

Se pregatesc ciupercile si ceapa care sunt taiate felii si calite in putin ulei si drese cu putina sare.

2

Dezosam 4 pulpe da gaina.

3

Punem cite doua pulpe alaturi putin suprapuse si se presoara generos cu paprika dulce de ardei, se sareaza si se pipareaza dupa gust.

4

Facem doua foi ca clatita din doua oua cu o lingura de gris si putina sare.Dupa ce sunt gata se pun peste carnea de pui, aranjam apoi si mixul din ciuperci cu ceapa calita.

5

Cu mare grija rotim ruloul si ne straduim cit mai strins sa stringem umplutura.

6

Invelim ruloul in pelicula alimentara si le dam la frigider pentru 30 minute.

7

Punem apoi rulourile in tava si le dam la cuptorul incalzit la 200C pentru 20-25 minute.

8

Inainte de a le taia le lasam sa se raceasca, altfel cu greu o sa-si tina forma.

9

Pofta mare dragilor!!!

O reteta reusita si pentru mesele de sarbatoare.