Trebuie sa fii logat pentru a salva reteta.
Log In/Registrare
marcheaza

Tartă cu morcov,nuci şi răchiţele

O tartă minunată cu vitamine...
Tartă cu morcov,nuci şi răchiţele

Ingrediente

310 gr morcov;
90 gr nuci;
60 gr răchiţele uscate;
150 gr făină;
10 gr praf de copt;
vanilie sau coajă de portocală;
3 ouă;
125 ml ulei;
250 gr zahăr brun;
zahăr pudră pentru ornat.

Pasii retetei

1
Morcovul se dă prin minitocător împreună cu nucile.
2
Gălbenuşurile se bat cu zahărul brun,se adaugă în jet uleiul,vanilia.
3
La masa de ouă se adaugă morcovul tocat şi făina amestecată cu praful de copt.Se omogenizează.
4
Se adaugă răchiţelele.
5
Urmează albuşurile bătute spumă tare. Se omogenizează cu mişcări uşoare de jos în sus.
6
Se toarnă în tava tapetată cu hîrtie de copt.
7
Se coace în cuptorul preîncălzit la 175 grade,timp de 40+60 minute.Faceţi testul cu scobitoarea.
8
Se orneaza cu zahăr pudră.
9
Şi o secţiune...ca să aveţi poftă...
Spor la treabă!